Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Televisieverslaafden: Een klein overzicht

De aanhoudende populariteit van televisieseries als kijkgewoonte zet zich voort in 2015. Dus, hierbij een overzicht van het laatste nieuws!

Fargo Seizoen 2
Ten eerste is er Fargo, dat verdergaat waar het eerste seizoen eindigde. Het kader voor Fargo is ontleend aan het originele Fargo uit 1996 en schetst een wereld van criminaliteit in de wilde meedogenloze open vlaktes van Amerika. Sterren zijn onder andere Kirsten Dunst en Ted Danson en de sterke punten van de serie zijn de weergave van wezenlijke atmosfeer en ruimte. Ook gaat de show het vieren van het absurde en zelfspot niet uit de weg. Voordat je aan de serie begint is het een goed idee om de film uit 1996 te bekijken om te zien hoe het allemaal is begonnen.

Empire
De volgende in de lijst is Empire, met zijn kijk op een kleine familie die grootst droomt, groots wordt en er alles aan doet om haar succes vast te houden. De kernpersonages worstelen met relaties en hoe roem en geld te behouden, interne machtsstrijden nemen plaats terwijl de muziek zich nauw met de show verweeft. Alles lijkt op het spel te staan voor de familie aangezien ze gewend is geraakt aan haar succes. Je kunt ook succes ervaren door allerlei spellen te spelen, inclusief roulette, bij Online Casino Nederland, met een zeer breed scala aan games waaronder Iron Man 2. De sterke personages geven de show ware impact en diepte en de serie is momenteel te zien via FOX.Louie Seizoen 5
Deze duistere komedie, gestart in 2010, richt zich op een man die twee dochters aan het opvoeden is, en de worstelingen die daarmee gepaard gaan. Louie gaat uit van het format geïnitieerd door Larry David in ‘Curb Your Enthusiasm’ door situationele komedie naar het televisiescherm te brengen. Louie, die zichzelf speelt, streeft ernaar om het beste te doen in het leven ondanks dat dingen niet altijd volgens plan verlopen. Gaststerren zijn onder andere Kerry Seinfeld en Chris Rock en deze extra's voegen een extra dimensie aan de serie toe die zichzelf, in tegenstelling tot Empire, niet al te serieus neemt.

Supergirl
Op 26 oktober is deze serie uitgezonden in de Verenigde Staten, de tijd zal het leren of ze een evengrote hit kan zijn als haar mannelijke tegenhanger. Zal een man dankbaar of juist in verlegenheid gebracht zijn als hij gered wordt door een vrouw, of zal hij stiekem verliefd op haar worden? De mannelijke Superman is bekend geworden bij jongere kinderen nadat een reeks Hollywoodfilms de serie geüpdatet hebben. Zal voor deze serie hetzelfde lot bestemd zijn?
Televisie in deze vorm is steeds populairder aan het worden en deze drie seizoenen zullen de hype rondom home entertainment alleen maar versterken. Supergirl zou zelfs goud waard kunnen zijn voor kijkers, of misschien Kryptonite?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Jos Herbrink