Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (32)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 841 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat La Casa de Papel

Er hebben 702 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van La Casa de Papel. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Orange Is the New Black

Er hebben 550 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Orange Is the New Black. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Suits

Er hebben 483 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Handmaid's Tale

Er hebben 475 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Ragnarok is een nieuwe Noorse dramaserie van Netflix. De serie heeft een premièredatum en een teaser gekregen.
Vandaag, 10:00
Deadline maakt bekend dat de DC Universe superheldenserie Stargirl te zien zal zijn bij The CW.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Gisteren, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Gisteren, 15:00
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1