Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (02)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 536 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Vikings

Er hebben 478 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Wie is de Mol?

Er hebben 423 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het negentiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Flikken Maastricht

Er hebben 409 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het dertiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Judas

Er hebben 404 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Judas. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Vandaag, 10:00
De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
Vandaag, 09:00
In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Gisteren, 15:20