Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (28)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 473 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Witcher

Er hebben 445 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 27 juli 2023.


De derde plek is voor Mocro Maffia

Er hebben 405 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Mocro Maffia. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Secret Invasion

Er hebben 300 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Secret Invasion. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Tom Clancy's Jack Ryan

Er hebben 261 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Tom Clancy's Jack Ryan. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst