Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (16)

Populairste series afgelopen week (16)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Mandalorian

Er hebben 529 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 486 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het negentiende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Blacklist

Er hebben 437 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Night Agent

Er hebben 416 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Night Agent. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


En op de vijfde plek staat The Good Doctor

Er hebben 380 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Good Doctor. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten