Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (15)

Populairste series afgelopen week (15)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Night Agent

Er hebben 597 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Night Agent. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat The Mandalorian

Er hebben 488 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 478 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het negentiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Blacklist

Er hebben 420 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Good Doctor

Er hebben 390 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Good Doctor. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten