Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (50)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Wednesday

Er hebben 527 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wednesday. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat Chicago Fire

Er hebben 392 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 4 januari 2023.


De derde plek is voor Chicago PD

Er hebben 377 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago PD. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 4 januari 2023.


Op plek vier staat The Rookie

Er hebben 354 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 3 januari 2023.


En op de vijfde plek staat Sleepers

Er hebben 353 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sleepers. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst