Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (33)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Riverdale

Er hebben 244 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Swanenburg

Er hebben 228 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Swanenburg. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor DC's Legends of Tomorrow

Er hebben 217 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van DC's Legends of Tomorrow. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Outer Banks

Er hebben 188 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Outer Banks. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 183 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 30 september 2021.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws