Nieuwsoverzicht

Populairste series afgelopen week (32)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Outer Banks

Er hebben 235 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Outer Banks. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat The Blacklist

Er hebben 203 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 21 Oktober 2021.


De derde plek is voor Swanenburg

Er hebben 201 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Swanenburg. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Suits

Er hebben 194 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


En op de vijfde plek staat Rick and Morty

Er hebben 181 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Rick and Morty. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!

Reactie's (0)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.