Nieuwsoverzicht

Populairste series afgelopen week (31)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 300 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 21 Oktober 2021.


Op de tweede plek staat Outer Banks

Er hebben 246 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Outer Banks. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Suits

Er hebben 195 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Swanenburg

Er hebben 181 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Swanenburg. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Virgin River

Er hebben 175 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Virgin River. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!

Reactie's (0)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.