Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (22)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Lucifer

Er hebben 667 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 596 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zeventiende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Blacklist

Er hebben 552 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Handmaid's Tale

Er hebben 496 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Station 19

Er hebben 395 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Station 19. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_MEbeling
05 jun 2021 00:45 -
Misschien vinden veel lezers het net als mij interessant om te weten waar de serie word uitgezonden. Ik ben een the Blacklist fan maar uiteindelijk erachter gekomen waar de serie te zien is.
Reageer
avatar_Faceman
05 jun 2021 10:13
Dat staat op de pagina van de serie zelf in het overzicht.
Reageer