neXt (2020)

7.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_seriefanconny
7
07 nov 2020 05:54 -
Ik heb de eerste aflevering gezien. Gelijk had ik het idee dat de verhaallijn mij bekend voor komt. Toch even checken maar nee het is toch echt een nieuwe serie. Helaas maar 1 aflevering per week. Ik ben het niet meer gewend om zo te kijken en te wachten op een aflevering.
Het kijkt lekker weg, maar het gevoel blijft bekruipen dat ik niet verrast ga worden.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_BlackBiker
07 nov 2020 09:32
Bijgewerkt op: 07 nov 2020 09:33
Haha, grappig. Hetzelfde had ik dus ook :-)
Het komt allemaal zo bekend voor.
Reageer
avatar_BlackBiker
6.5
24 dec 2020 08:33 -
Ik heb de serie toch afgekeken. Dat er geen 2e seizoen komt is geen ramp. In mijn ogen is het verhaal verteld en klaar.
Tuurlijk zijn er nog wat vragen op het einde. Maar persoonlijk vind ik die niet interessant genoeg voor nog een seizoen. Daarvoor kon ik met de meeste personages te weinig meeleven.
Al met al zeker geen hoogvlieger. De serie hing van de cliches aan elkaar, tot het laatste shot toe. Net aardig genoeg om toch af te kijken.
Reageer
avatar_BlackBiker
6.5
24 okt 2020 11:17 - 24 okt 2020 11:18
Ik heb de eerste drie afleveringen gezien. Vooral bij de 1e twee had ik echt het idee dat ik het al eens had gezien. Zelfs de personages kwamen me bekend voor. Ik weet niet precies hoe dat komt.
In de derde aflevering begint het verhaal wat op stoom te komen.
Ik ben nog niet helemaal overtuigd, vandaar voor nu nog een magere voldoende, maar ga het wel een kans geven en het cijfer kan dan misschien ook omhoog..
Reageer
avatar_sardjonelly
7
18 okt 2020 01:01 -
De nieuwe person of interest .... kan iets worden
Reageer
avatar_elrinsos
-
28 feb 2021 11:43 -
If you find yourself wanting a NEXT season 2 following the big finale event on Fox tonight, we come bearing some bad news. Earlier this year, the John Slattery series found itself unceremoniously canceled after only a handful of airings
Reageer
avatar_BlackBiker
6.5
06 nov 2020 09:55 -
Ik lees net dat deze serie is gecancelled:

- neXt (2020) (FOX)
Er komt geen volgende van de FOX sciencefictionserie. De serie die in de zomer te zien had moeten zijn werd uitgesteld tot de herfst, vanwege de pandemie. Het kreeg te weinig kijkers en werd al gecanceld na drie afleveringen. De resterende aflevering zullen wel worden uitgezonden.

Ik ga hem wel afkijken, maar zoals ik al zei ben ik niet heel erg onder de indruk. En ik was kennelijk niet de enige :-)
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.