neXt (2020)

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor neXt (2020) met John Slattery

FOX heeft de premièredatum voor de Amerikaanse sciencefictionserie neXt (2020) bekend gemaakt en daarnaast een trailer uitgebracht.

neXt (2020) werd vorig jaar in mei aangekondigd, er werd verwacht dat de serie begin dit jaar al in première zou gaan. FOX heeft nu bekend gemaakt dat de Amerikaanse sciencefictionserie neXt (2020) 6 oktober in première gaat.

In de serie speelt John Slattery (Mrs. America) de hoofdrol. Hij is te zien als Paul LeBlanc, een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO. Hij voegt zich bij een Homeland Cybersecurity Agent om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren. Bekijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
FILE #10
FILE #10
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
zondag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00