Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

neXt (2020) binnenkort in Nederland te zien op FOX

Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.

En voor de Nederlandse kijker is er goed nieuws, FOX gaat de sciencefictionserie ook in Nederland uitzenden. neXt (2020), met John Slattery (Mad Men) in de hoofdrol, gaat over een op hol geslagen AI en techgenie Paul LeBlanc (Slattery, foto) moet deze AI tegenhouden.



neXt (2020) verteld het verhaal van een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO die zich voegt bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar (Fernanda Andrade, The First) team om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren. De serie combineert bloedstollende actie met een gelaagd onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen, de serie presenteert ons ook een slechterik zoals we nog nooit eerder hebben gezien. De serie ging op 3 oktober in première bij FOX in America en vanaf 5 november zal deze te zien zijn bij FOXNL.


Fernanda Andrade
Vorige aflevering
FILE #10
FILE #10
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 okt 2020 17:02 -
Lijkt me een interessante serie. Ook een paar aardige trailers van gezien.
Ik zal de videorecorder programmeren :-)
Reageer
neXt (2020)