neXt (2020)

7.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

neXt (2020) binnenkort in Nederland te zien op FOX

Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.

En voor de Nederlandse kijker is er goed nieuws, FOX gaat de sciencefictionserie ook in Nederland uitzenden. neXt (2020), met John Slattery (Mad Men) in de hoofdrol, gaat over een op hol geslagen AI en techgenie Paul LeBlanc (Slattery, foto) moet deze AI tegenhouden.neXt (2020) verteld het verhaal van een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO die zich voegt bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar (Fernanda Andrade, The First) team om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren. De serie combineert bloedstollende actie met een gelaagd onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen, de serie presenteert ons ook een slechterik zoals we nog nooit eerder hebben gezien. De serie ging op 3 oktober in première bij FOX in America en vanaf 5 november zal deze te zien zijn bij FOXNL.


Fernanda Andrade
Vorige aflevering
FILE #10
FILE #10
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 okt 2020 17:02 -
Lijkt me een interessante serie. Ook een paar aardige trailers van gezien.
Ik zal de videorecorder programmeren :-)
Reageer

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00