New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam (2018) krijgt een tweede seizoen

NBC heeft besloten om de medische dramaserie New Amsterdam (2018) te vernieuwen. De serie met Ryan Eggold in de hoofdrol scoort gemiddeld 11,9 miljoen kijkers.

New Amsterdam (2018) is één van de beste nieuwkomers en het is dan niet vreemd dat NBC heeft besloten om deze sterke ziekenhuisserie te vernieuwen met een tweede seizoen. De serie kreeg al het vertrouwen van de Peacock-zender in oktober 2018, toen de zender van New Amsterdam (2018) negen extra afleveringen bestelde.

“We vinden het geweldig om te zien hoe de kijker de serie, Dr. Max Goodwin, alle karakters en wat de medische serie zo aantrekkelijk maakt heeft omarmd“, aldus de verklaring van Lisa Katz en Tracey Pakosta, verantwoordelijk voor gescripte programma’s bij NBC Entertainment. “Wij feliciteren David Schulner, Peter Horton en de geweldige cast en crew die het verhaal echt tot leven hebben gewekt.”

Embed from Getty Images

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer; Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital en zijn vijftien jaar ervaring als medisch directeur in het ziekenhuis. Naast Eggold (foto) spelen onder anderen ook Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine rollen in de serie.

Het tweede seizoen zal dit najaar van start gaan bij NBC.

Ben jij blij dat New Amsterdam is vernieuwd?

Vorige aflevering
Liftoff
02x17
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Vandaag, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Vandaag, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00