Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Volledig seizoen voor medische dramaserie New Amsterdam (2018)

Dit was precies wat de dokter nodig vond. NBC heeft een volledig seizoen besteld van de nieuwe serie New Amsterdam (2018).

De eerste aflevering ging op 25 september in première en na slechts drie afleveringen, 16 oktober wordt de vierde aflevering uitgezonden, heeft de Peacock-zender negen extra afleveringen besteld. Dat houdt in dat de medische dramaserie New Amsterdam (2018) 22 afleveringen gaat krijgen in het eerste seizoen.

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer; Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, en zijn vijftien jaar als medisch directeur in het ziekenhuis We volgen in dit unieke medische drama de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwste medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verscheuren en uitzonderlijke zorg te bieden. Goodwin wordt vertolkt door Ryan Eggold (The Blacklist). Andere castleden zijn; Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine

Embed from Getty Images
Ryan Eggold

Gemiddeld keken er 7,92 miljoen kijkers (live en dezelfde dag kijken). De serie komt daarmee als tweede achter de andere nieuwe NBC serie Manifest binnen. Met zeven dagen uitgesteld kijken komt New Amsterdam (2018) op 14,1 miljoen kijkers, daarmee geeft het NBC de derde grootste nieuwe binnenkomer ooit.
Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
12 apr 2021 08:48 -
top serie
Reageer
New Amsterdam (2018)