Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NCIS casting nieuws

Jennifer Esposito (foto) zal in het veertiende seizoen van NCIS te zien zijn in een vaste rol. Esposito (Mistresses (US) zal Special Agent Alex Quinn gaan spelen een ervaren agent die het veldwerk achter zich heeft gelaten om als instructeur aan het Law Enforcement Training Center te gaan werken. Gibbs (Mark Harmon) zal haar weer het veld in terug lokken waar hij zal profiteren van haar scherpe humor, snelle denkwerk en haar immense talent als een federale agent.

“We kunnen niet gelukkiger zijn dat Jennifer Esposito ons gaat vergezellen in seizoen 14”, zei uitvoerend producent Gary Glasberg in een verklaring. “Zij heeft alles waarop we hoopte voor het karakter van Quinn en we kunnen niet wachten om haar een deel te maken van ons team”.


Omdat NCIS ster Michael Weatherley (foto) na dertien seizoenen NCIS gaat verlaten, hij stapt over naar de nieuwe CBS dramaserie Bull, zal NCIS een enorme verandering doormaken in het aankomende veertiende seizoen. Hij was al te zien in het dertiende seizoen in een terugkerende rol, maar Officer Reeves mag ook blijven. NCIS heeft Duane Henry gepromoveerd tot vast castlid. Dat betekent dat Sarah Clarke, haar karakter was ook te zien in het laatste seizoen van NCIS, niet zal terugkeren.

In het weekoverzicht 24 maakte we al bekend dat Wilmer Valderrama ook een vaste rol gaat krijgen in NCIS. Het veertiende seizoen van NCIS gaat op 20 september van start bij CBS.

Zullen al deze ‘nieuwe’ castleden Weatherley doen vergeten?


Vorige aflevering
A Thousand Yards
A Thousand Yards
21x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_sarlottje
14 jul 2016 21:14 -
Hopen dat ik nog steeds voldoening krijg bij het kijken ervan
Reageer
avatar_anonymous
15 jul 2016 16:13 -
Zal ook wel weer wennen Aan Bishop ben ik ook al helemaal gewend..
Reageer
avatar_lemon
16 jul 2016 22:27 -
Hoop dat dit de chemie niet veranderd????
Reageer
avatar_anonymous
26 aug 2016 15:01 -
jammer dat Weatherley r uit is. echt jammer
Reageer
NCIS