Delen op social media

Nachtwacht

8,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Looptijd:2015 - ..
Duur:
Genres:Kinder
Nachtwacht is een Belgische kinderserie van de zender Ketnet. De serie ging in première in 2015.

Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet.

Vladimir is een eeuwenoude vampier in het lichaam van een jonge, knappe man. Hij kan zichzelf onzichtbaar maken of overschakelen op vampierensnelheid (een straaljager is er niks tegen).
Wilko is een weerwolf, maar van het vreedzame type. Hij valt geen gewone stervelingen aan, hij beschermt ze. Dat neemt niet weg dat hij dezelfde krachten bezit als klassieke weerwolven: hij is sterk, atletisch en heeft een uitstekend reukvermogen.
En dan is er nog Keelin, de mooie blonde elf, die het niet moet hebben van brute kracht, maar van magisch elfenstof, toverbrouwsels en bezwerende spreuken.
Samen gaat het trio voortdurend de strijd aan met gevaarlijke creaturen die uit de onderwereld ontsnapt zijn om in de bovenwereld angst en verderf te zaaien. Cyclopen, trollen, minotaurussen, sirenes, mummies en andere griezels zijn bijna dagelijkse kost voor hen. De Nachtwacht woont in Schemermeer, een lieflijk dorp waar de tijd een beetje stil lijkt te staan.

Acteurs

Nieuws (0)

Er zijn nog geen nieuwsberichten van Nachtwacht

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
04x08
11 november 2018
04x09
18 november 2018
04x10
25 november 2018
Seizoen 2
0/13
Seizoen 3
0/13
Seizoen 4
0/10

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (0)

Nog geen video's aanwezig

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.