My So-Called Life

6.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
6.6 / 10
1seizoenen/19afleveringen/1994 - 1995 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min19941995 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC
My So-Called Life is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 25 augustus 1994.

My So-Called Life is een Amerikaanse televisieserie, die in 1994-1995 in de Verenigde Staten werd uitgezonden. In Nederland was de serie in 1997 te zien.
De realistische serie volgt een groepje opgroeiende jongeren. In het bijzonder gaat de verhaallijn over de vijftienjarige Angela Chase (gespeeld door een piepjonge Claire Danes). De strubbelingen die ze heeft met haar vrienden, ouders en haar verliefdheid op Jordan Catalano (gespeeld door Jared Leto).
Door lage kijkcijfers en het feit dat Claire Danes niet nog een seizoen wilde doen, is het helaas maar bij een seizoen gebleven. Critici waren lovend over deze serie omdat ze taboe-doorbrekende thema's naar voren brachten zoals, drugsgebruik, kindermishandeling, alcoholisme onder tieners, homofobie, kinky seks en geweld op scholen.
Claire Danes won een Golden Globe voor haar rol in deze serie, die onder (cult)fans nog steeds populair is.

Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 19
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My So-Called Life.
My So-Called Life