Mummies Alive!

9.3 / 10
23 min
Animatie, Kinder
Volg deze serie
9.3 / 10
1seizoenen/42afleveringen/1997 - 1997 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19971997 (Beëindigd)
Genres:AnimatieKinder
Netwerk:CBS
Mummies Alive! is een Amerikaanse animatieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 15 september 1997.

In het oude Egypte, een boze tovenaar, Scarab, doodt de zoon van de farao, Prins Rapses, zodat hij de ziel van de jongen kan gebruiken om onsterfelijk te worden. Levend begraven voor zijn misdaad (Rapses 'lichaam werd ook nooit gevonden), Scarab herleeft in de moderne wereld en begint zijn zoektocht naar Rapses' reïncarnatie, een in San Francisco wonende jongen genaamd Presley Carnavon. Rapse' lijfwachten, Ja-Kal, Rath, Armon, en Nefer-Tina, staan op uit de dood om hem te beschermen tegen Scarab. Elk van de mummies is uitgelijnd met de kracht van een Egyptische god en zijn in staat om een beroep doen op het voor magische harnas en krachten om bovenmenselijke kwaaddoeners te vechten, maar zodra hun kracht is uitgeput moeten ze in hun sarcofagen rusten om het vermogen te herwinnen. De mummies hebben ook de macht om gruwelijke gezicht te maken, meestal gebruikt om nieuwsgierige omstanders af te schrikken.

Naast Scarab, de mummies hadden vaak te kampen met goden en geesten uit de Egyptische mythe opgeroepen in de moderne wereld, inclusief Anubis, Set, Geb, Apep, Bast, Sekhmet en Bes, meestal als onderdeel van Scarab's plannen waar hij de controle over kwijt raakt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 42

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mummies Alive!.