Mozart in the Jungle

7.6 / 10
30 min
Drama, Comedy, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon geeft Mozart een tweede seizoen en geeft vijf pilots een serie order

De streamingdienst Amazon heeft woensdag 18 februari bekend gemaakt dat Mozart in the Jungle een tweede seizoen gaat krijgen. Sterren Gael Garcia Bernal, Malcolm McDowell, Lola Kirke, en Saffron Burrows zullen allemaal terugkeren naar de boeiende wereld van opvallende orkesten, net als uitvoerend producenten Roman Coppola, Jason Schwartzman en Paul Weitz.

Amazon heeft ook vijf nieuwe series van haar meest recente ronde van pilots besteld. Vele lezers zullen verheugd zijn om te horen dat The Man in the High Castle, gebaseerd op het gelijknamige boek van Philip K. Dick, één van die vijf series is. The Man in the High Castle is een dramaserie die het idee verkent hoe de wereld eruit zou zien als de geallieerden de Tweede Wereldoorlog zouden hebben verloren. Ridley Scott en David W. Zucker zijn de uitvoerend producenten van de best bekeken pilot van Amazon.

Een andere pilot die besteld is tot serie is Mad Dogs, een donkere dramedy die afkomstig is van The Shield’s Shawn Ryan, waarin Billy Zane, Steve Zahn en Michael Imperiol een groep onder presterende vrienden spelen als hun reünie veranderd in een labyrintachtige nachtmerrie van leugens, bedrog en moord.

De laatste drie nieuwkomers zijn de half uur docu-serie The New Yorker Presents en twee kinderseries, Just Add Magic and The Stinky & Dirty Show.

Op welke nieuwe serie verheug jij je het meest en ben je blij met de vernieuwing van Mozart in the Jungle?

Gael Garcia Bernal
Vorige aflevering
Dance
Dance
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
23 feb 2015 11:24 -
The Man in the High Castle klinkt wel geinig maar ik heb nog niet de pilot aflevering gezien. Ik zal de aflevering wel even downloaden.
Reageer
avatar_Olga2000
10 Mei 2015 22:52 -
Mozart in the jungle is geniaal! Ik ben superblij met vernieuwing.
Reageer
Mozart in the Jungle