Mountain Monsters

8,0 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8,0 / 10
8seizoenen/76afleveringen/2013 - heden
NetwerkDestination America
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2013 - heden
Genres:Reality
Mountain Monsters is een Amerikaans realityprogramma van de zender Destination America . De serie ging in première op 22 juni 2013.

Er zijn zowel legendarische als ongeïdentificeerde wezens die door de Appalachen zwerven, en een bende hardcore jagers en vallenzetters hebben er hun levenswerk van gemaakt om ze te onderzoeken. Generaties lang hebben veronderstelde waarnemingen van deze monsters - met namen als Wolfman, Devil Dog, Wampus Beast, Mothman en Lizard Demon - plaatsgevonden langs de 1500 kilometer lange strook bergen, en pas toen de leden van de Appalachian Investigators of Mysterious Sightings hadden hun eigen persoonlijke ontmoetingen met deze wezens waardoor ze gelovigen werden. Nu gebruikt de AIMS-crew, geleid door oprichters "Trapper '' John Tice, Jeff Headlee en Willy McQuillian, zowel traditionele technieken als moderne technologie om deze monsters op te sporen, te vangen en vast te leggen. Misschien zal AIMS zijn eerste vangen terwijl de camera's draaien!
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 9
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 8
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 8
Seizoen 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mountain Monsters.
Mountain Monsters