Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mistresses krijgt derde seizoen

De zomer van 2015 wordt weer zinderend; de vier meiden van Mistresses komen terug voor een derde seizoen. ABC kondigde vandaag aan dat de cliffhangers van het tweede seizoen vragen om een vervolg. Volgend jaar kunnen we weer genieten van de verhalen van de zussen Savi (Alyssa Milano) en Joss (Jes Macallan) en hun vriendinnen Karen (Yunjin Kim) en April (Rochelle Aytes ).

De vernieuwing komt een maand na de seizoensfinale, die werd uitgezonden op de Dag van de Arbeid. Die aflevering trok 3,5 miljoen kijkers en dat is tien procent minder dan de seizoensfinale van het eerste seizoen. Inmiddels bedenken de fans al de wildste theorieën over hoe het derde seizoen eruit zal komen te zien. Wat we zeker weten is dat Harry een belangrijke rol zal spelen in het leven van beide zussen.
Vorige aflevering
The Show Must Go On
The Show Must Go On
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
01 okt 2014 21:27 -
''Volgend jaar kunnen we weer genieten van de verhalen van de zussen Savi (Alyssa Milano) en Joss (Jes Macallan) en hun vriendinnen Karen (Yunjin Kim) en April (Rochelle Aytes ).'' Alyssa Milano verlaat de serie, omdat de productie wordt verplaatst naar Vancouver, Canada.
Reageer
avatar_Eline05
02 okt 2014 11:08 -
Was heel blij te horen dat deze serie een derde seizoen kreeg. Maar het laat toch een wrange nasmaak achter als je dan ook leest dat Alyssa Milano de show verlaat. Spijtig, want ik vond haar personage het leukst.
Reageer
Mistresses (US)