Mistresses (US)

7.9 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mistresses krijgt derde seizoen

De zomer van 2015 wordt weer zinderend; de vier meiden van Mistresses komen terug voor een derde seizoen. ABC kondigde vandaag aan dat de cliffhangers van het tweede seizoen vragen om een vervolg. Volgend jaar kunnen we weer genieten van de verhalen van de zussen Savi (Alyssa Milano) en Joss (Jes Macallan) en hun vriendinnen Karen (Yunjin Kim) en April (Rochelle Aytes ).

De vernieuwing komt een maand na de seizoensfinale, die werd uitgezonden op de Dag van de Arbeid. Die aflevering trok 3,5 miljoen kijkers en dat is tien procent minder dan de seizoensfinale van het eerste seizoen. Inmiddels bedenken de fans al de wildste theorieën over hoe het derde seizoen eruit zal komen te zien. Wat we zeker weten is dat Harry een belangrijke rol zal spelen in het leven van beide zussen.
Vorige aflevering
The Show Must Go On
The Show Must Go On
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
01 okt 2014 21:27 -
''Volgend jaar kunnen we weer genieten van de verhalen van de zussen Savi (Alyssa Milano) en Joss (Jes Macallan) en hun vriendinnen Karen (Yunjin Kim) en April (Rochelle Aytes ).'' Alyssa Milano verlaat de serie, omdat de productie wordt verplaatst naar Vancouver, Canada.
Reageer
avatar_Eline05
02 okt 2014 11:08 -
Was heel blij te horen dat deze serie een derde seizoen kreeg. Maar het laat toch een wrange nasmaak achter als je dan ook leest dat Alyssa Milano de show verlaat. Spijtig, want ik vond haar personage het leukst.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00