Miraculous Ladybug

9.1 / 10
20 min
Animatie, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
9.1 / 10
4seizoenen/81afleveringen/2015 - heden
NetwerkTF1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min2015 - heden
Genres:AnimatieKinder
Netwerk:TF1
Miraculous Ladybug is een Franse animatieserie van de zender TF1. De serie ging in première op 1 september 2015.

In het hedendaagse Parijs zijn Marinette en Adrien twee middelbare scholieren met een verschil: zij zijn de uitverkorenen om Parijs te redden van het kwaad. Ze hebben een belangrijke missie gekregen: akuma's vangen, wezens die ervoor zorgen dat normale mensen super-slechteriken worden. Wanneer ze betrokken zijn bij dergelijke avonturen, worden deze twee tieners superhelden: Marinette verandert in Ladybug en Adrien wordt Cat Noir. Maar Ladybug en Cat Noir kennen elkaars ware identiteit niet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 4
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Miraculous Ladybug.

Nieuws (2)

Ook in de week van 29 maart tot en met 4 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 13 van 2021.
ma 5 april
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 16 tot en met 22 oktober voor je op een rijtje gezet. Weetjes Westeros blijft nog...
23 okt 2017

Populaire reacties (12)

-
21 mrt 2018
Kei toffe serie heel ontspannend en grappig om te zien
-
17 mrt 2019
Waarom kan ik de afleveringen niet bekijken en kan iemand me helpen die wel weet hoe je ze kan bekijken want, ik wil ze heeeel graag zien!!!!!????

Vergelijkbare series