Mijn Slechtste Beste Vriendin

7.3 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
7.3 / 10
3seizoenen/60afleveringen/2021 - 2022 
NetwerkPlay4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20212022 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Play4
Mijn Slechtste Beste Vriendin is een Belgische dramedyserie van de zender Streamz. De serie ging in première op 1 februari 2021.

Artiestenmanager Sally, receptioniste Michelle, soapactrice Molly, lesbische serveuze Nikki, 'De Zwaan' Helena en account-manager Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer (een upscale reclamebureau), een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man. Maar bovenal delen ze de wetenschap dat in elke vrouw een slechtste en beste vriendin schuilt.

Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3

Populaire reacties (2)

avatar Christophe
6
17 feb 2021
Mijn vrouw vindt dit geweldig, net zoals ze bijvoorbeeld Gina & Chantal of Clan, of Cordon geweldig vindt. Ik kijk mee omdat ik te tam ben om naar iets anders te kijken op mijn iPad, maar ook een beetje omdat ik helemaal week word van Kim Hertogs. Ze is 39 nu, en zo mooi om naar te kijken, dat al het andere naar de achtergrond verdwijnt en deze serie eigenlijk ook voor de rest draaglijk wordt. O, en Matthias Sercu is zoals steeds fantastisch, die man is de meest onderschatte acteur van Vlaanderen.
avatar merase
7.7
7 feb 2023
Na 3 seizoen is deze vermakelijke serie gestopt. Korte afleveringen en de Belgen weten wel wat humor is.

Vergelijkbare series

Mijn Slechtste Beste Vriendin