Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Peter Rotthier geeft "Mijn Slechtste Beste Vriendin - Seizoen 1" een 7.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 13 Maart 2021.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mijn Slechtste Beste Vriendin - Seizoen 1

Zes vriendinnen delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn, maar ook goed bewaarde geheimen, om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s.

Maaike Cafmeyer (De Twaalf), Kim Hertogs (13 Geboden), Eva van der Gucht (Oogappels), Ella-June Henrard (Fair Trade), Charlotte Anne Bongaerts (Gent-West) en Clara Cleymans (De Ridder) vormen samen een superteam om het boek Mijn Beste, Slechtste Vriendin van ex-Joepie en Dag Allemaal hoofdredactrice, Ilse Beyers, om te zetten in een televisieserie.

Verwacht geen hoogdravende televisie van deze serie, maar door de keuze van de genoemde actrices hebben de makers er wel voor gezorgd dat dit mager verhaal op voortreffelijke wijze overkomt op de televisie.

Vier van de dames werken samen voor hetzelfde reclamebureau. Een van hen is getrouwd met een van de bazen. Die heeft het niet zo hoog op met de huwelijkse trouw en gaat een relatie aan met een soapactrice. Zijn vrouw werkt aan een campagne en om die gestalte te geven, wordt de actrice aangeworven.

Dat gegeven alleen al zorgt voor heel wat toestanden in deze serie, waarbij de dames geregeld in hun stamkroeg de zaken bespreken. Vriendin zes is de vrouw achter de bar in de stamkroeg. Zij hoort alles wat de anderen aan elkaar vertellen en zij zoekt toenadering tot één van hen.

Ook de heren in het verhaal doen geregeld hun duit in het zakje om deze serie op peil te houden. Met Joren Seldeslachts (Spitsbroers), Gert Lahousse (Spoed), Mathias Sercu (Team Spirit) en Steven Geerts (The Team) koos men voor doorwinterde tegenspelers om de dames tegengewicht te geven.

Mijn Beste Slechtste Vriendin is gewoon ontspannende televisie waarvoor je lekker relax in je zetel gaat zitten met een wijntje erbij. Liefhebbers van series als Friends, Sex in The City of Gooise Vrouwen gaan dit zeker appreciëren.
Volg Mijn Slechtste Beste Vriendin
Vorige aflevering
Aflevering 20
Aflevering 20
03x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mijn Slechtste Beste Vriendin