Midsomer Murders

8.2 / 10
105 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 1 juni
3
Honor Blackman is op 94-jarige leeftijd gestorven aan een natuurlijke dood. De actrice speelde onder andere in The Avengers en Doctor Who (1963).
8 apr 2020
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 dec 2019
De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.
2 dec 2019
Midsomer Murders is een Britse detectiveserie van de zender ITV. Het eenentwintigste seizoen van de populaire serie gaat op 1 december van start in Groot Brittannië.
26 nov 2019
Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
29 nov 2019
Will & Grace, Homecoming, Smeris, Lucifer, Stranger Things, de MijnSeriePodcast, een prijsvraag en nog veel meer serienieuws afgelopen week. Je kunt het allemaal hieronder vinden.
29 jul 2019
De opnames van het eenentwintigste seizoen van de populaire Britse misdaadserie Midsomer Murders zijn gestart.
27 jul 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
20 mei 2019
3
Chris Murray, de schrijver van Midsomer Murders, werkt momenteel aan de nieuwe serie Cannes Confidential.
8 apr 2019
De Britse acteur Clive Swift is overleden. Hij werd vooral bekend door de komedieserie Keeping Up Appearances, hier in de jaren 90 uitgezonden als Schone Schijn.
2 feb 2019
In Groot Brittannië is actrice June Whitfield op 93-jarige leeftijd overleden. In Nederland is zij het bekendst van haar rol als moeder van Edina Monsoon (Jennifer Saunders) in de komedieserie Absolutely Fabulous.
30 dec 2018