MEGALOBOX

6.5 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2018 - 2021 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182021 (Beëindigd)
Genres:Animatie
MEGALOBOX is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 6 april 2018.

Een desolaat land strekt zich uit van de stad van de armoede. Een motorfiets rent roekeloos en blaast wolken van zand en stof. De rijder is de protagonist van dit verhaal - hij heeft geen naam of een verleden. Alles wat hij heeft is zijn ringnaam, "Junk Dog" en een techniek om MEGALOBOX-wedstrijden te manipuleren met zijn vriend Gansaku Nanbu, die ze gebruiken om hun leven van mond tot mond te ondersteunen. JD is verveeld, berustend en onvervuld. Yuri is de afgelopen jaren de regerende kampioen van MEGALOBOX. Hij heeft de vaardigheden en de aanwezigheid van een echte kampioen. Dit is een verhaal van JD en zijn rivaal, Yuri.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie MEGALOBOX.
MEGALOBOX