Matroesjka's

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
8.1 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2005 - 2008 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20052008 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:VTM
Matroesjka's is een Belgische misdaadserie van de zender VTM. De serie ging in première op 5 januari 2005.

Matroesjka's gaat over Raymond Van Mechelen, een Belgische vrouwenhandelaar, die in Vilnius (Litouwen) met de hulp van lokale talentscouts jonge Russische en Litouwse vrouwen rekruteert. Oost Europese vrouwen zijn immers erg in trek bij Westerse bordeelbezoekers. België is een gedroomd transitland. De politie is er traag en de immigratiedienst corrupt. Wie durft, kan er altijd wel wat ritselen. Op Cyprus krijgen de meisjes in plaatselijke stripclubs eerst een 'dansopleiding'. Daarna gaat de reis naar België, waar ze worden ondergebracht in de nachtclub van de bende van Van Mechelen om vervolgens te worden doorverkocht aan zakenrelaties in België en Nederland. De politie houdt zich afzijdig. 'Russische hoeren' zijn immers 'geen prioriteit'. Het is lange tijd een goed draaiende handel geweest, maar de laatste lichting meisjes bezorgt de bende een hoop kopzorgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Matroesjka's.

Populaire reacties (4)

avatar Christophe
8
4 apr 2014
Het niveau van deze serie overstijgt de "normale" Vlaamse televisiereeks. Matroesjka's kan meedoen met de beste Amerikaanse en Britse series. Sommige scènes zijn echt onvergetelijk, blijven op je netvlies gebrand en leven verder in je wildste fantasieën (grijns).
Ook de casting was geweldig en Ray Van Mechelen is de rol van Peters leven. Ongetwijfeld. Topreeks en echte aanrader!
avatar jan56
8
20 nov 2013
goeie serie ...moeite waard om helemaal te kijken

Vergelijkbare series

Prison Break
4 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Matroesjka's