Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Productie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier vertraagd

De productie van de Marvel spinoff heeft vertraging opgelopen, mede door het coronavirus. Hierdoor kan de serie niet in de verwachte periode in première gaan.
De productie van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier liep in januari vertraging op vanwege een aardbeving in Puerto Rico, waar de productie plaatsvond. Door de uitbraak van het coronavirus heeft de productie nog meer vertraging opgelopen. De opnames die gepland stonden in Tsjechië tijdens de week van 10 maart konden niet doorgaan.

Hoewel de première van de Disney+ original aankomende augustus werd verwacht, zal deze door de vertragingen niet door kunnen gaan. De nieuwe serie stond niet op de lijst van Disney met series die in augustus in première gaan. De streamingdienst heeft nog geen nieuwe eventuele datum voor de première van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier bekend gemaakt.


Anthony Mackie en Sebastian Stan

In Marvel's The Falcon and the Winter Soldier gaan de beste vrienden van Captain America’s samen op avontuur. In de serie speelt Anthony Mackie (Altered Carbon) de rol van Sam Wilson/Falcon en Sebastian Stan (Political Animals) de rol van Bucky Barnes/Winter Soldier.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten

Meer nieuws over Marvel's The Falcon and the Winter Soldier