Marvel's The Falcon and the Winter Soldier

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Productie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier vertraagd

De productie van de Marvel spinoff heeft vertraging opgelopen, mede door het coronavirus. Hierdoor kan de serie niet in de verwachte periode in première gaan.

De productie van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier liep in januari vertraging op vanwege een aardbeving in Puerto Rico, waar de productie plaatsvond. Door de uitbraak van het coronavirus heeft de productie nog meer vertraging opgelopen. De opnames die gepland stonden in Tsjechië tijdens de week van 10 maart konden niet doorgaan.

Hoewel de première van de Disney+ original aankomende augustus werd verwacht, zal deze door de vertragingen niet door kunnen gaan. De nieuwe serie stond niet op de lijst van Disney met series die in augustus in première gaan. De streamingdienst heeft nog geen nieuwe eventuele datum voor de première van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier bekend gemaakt.


Anthony Mackie en Sebastian Stan

In Marvel's The Falcon and the Winter Soldier gaan de beste vrienden van Captain America’s samen op avontuur. In de serie speelt Anthony Mackie (Altered Carbon) de rol van Sam Wilson/Falcon en Sebastian Stan (Political Animals) de rol van Bucky Barnes/Winter Soldier.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1