Mars tegen Venus

7.3 / 10
65 min
Komedie, Spelprogramma
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkNET5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:65 min2019 - heden
Netwerk:NET5
Mars tegen Venus is een Nederlandse komisch spelprogramma van de zender NET5. De serie ging in première op 20 maart 2019.

In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. “Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek.”
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mars tegen Venus.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
18 mrt 2019
1
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 feb 2019
6
Net als in februari hebben we alle* nieuwe series die in maart 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.
27 feb 2019