Maltese

8.2 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkRai 1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Rai 1
Maltese is een Italiaanse misdaadserie van de zender Rai 1. De serie ging in première op 8 mei 2017.

Dario Maltese is politiecommissaris van verdovende middelen in Rome, eind jaren '70 besloot hij terug te keren naar zijn geboortestad, Trapani, voor het huwelijk van een collega en een vriend die voor hem wordt gedood. Dario verhuist vervolgens naar Sicilië en neemt zijn plaats in. Hij zal ontdekken dat hij de verbanden tussen de maffia, politiek en financiën had ontdekt en hij zal het onderzoek voltooien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Maltese - Seizoen 1

7.5

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
17 feb 2020
2
Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
20 jan 2020

Populaire reacties (1)

8
03 aug 2020
Vond dit echt een topserie. Fijn om naar te kijken, veel spanning, mooie omgeving en Italiaans is heerlijk om naar te luisteren. Het feit dat Kim Rossi Stuart ook nog erg aangenaam is om te zien is een leuke bijkomstigheid.
Mooi ook hoe alles naar de jaren '70 is vertaald. De prachtige oude Italiaanse auto's (Fiat, Alfa Romeo), de wijde pijpen mode en het kettingroken van de acteurs.
Echt een aanrader, deze serie!