Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen misdaadserie Luther in maart bij Netflix

Luther is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première in mei 2010. Het vijfde seizoen is 31 maart beschikbaar bij Netflix.

Luther volgt het verhaal van John Luther (Idris Elba), een hoog getalenteerde detective. Terwijl hij jacht maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen problemen. In het vijfde seizoen probeert de detective met zijn nieuwe partner (Wunmi Mosaku) een reeks afgrijselijke moorden op te lossen, terwijl hij geconfronteerd wordt met de demonen uit zijn verleden.

Overigens liet Elba recent weten nog zeker niet klaar te zijn met Luther: hij wil het personage graag nogmaals spelen en bedenker Neil Cross werkt momenteel aan het script voor een filmversie.

Video on youtube


Luther werd na vier seizoenen gecanceld door BBC Two, maar na maanden van speculatie kreeg het toch een vijfde seizoen van BBC One. De eerste vier seizoenen zijn nu al te zien op Netflix. Het vijfde seizoen van Luther bestaat uit vier afleveringen van een uur, en die heeft de BBC uitgezonden van 1 tot en met 4 januari 2019.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_LaLover
21 feb 2019 22:38 -
Geweldig! Pracht serie.
Reageer
Luther