Love and Death

7.5 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkHBO Max
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:HBO Max
Love and Death is een Amerikaanse misdaadserie van de zender HBO Max. De serie ging in première 27 april 2023.

Candy Montgomery en Betty Gore hadden veel gemeen: ze zongen samen in het Methodistenkerkkoor, hun dochters waren beste vriendinnen, en hun mannen hadden goede banen bij technologiebedrijven in de noordelijke buitenwijken van Dallas die bekend staan als Silicon Prairie. Maar onder het vredige oppervlak van hun schijnbaar perfecte leven sudderden beide vrouwen met onuitgesproken frustraties en onbeantwoorde verlangens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar acezzie
8
21 okt 2023
Een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De affaire die bekend werd en de reactie van de getrouwde vrouw op de minnaars met alle gevolgen die daarbij kwamen
avatar vvandraanen
8
30 sep 2023
Goede serie. Met een sterke hoofdrol van Olsen. In alle opzichten beter dan de serie Candy, die op dezelfde gebeurtenissen is gebaseerd.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Love and Death