Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in april 2023

Net als in maart 2023 hebben we alle* nieuwe series die in april 2023 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

*

Krigsseileren


Te zien vanaf:Zondag 2 april bij Netflix.
Het verhaal: Krigsseileren is geschreven en geregisseerd door Gunnar Vikene en gebaseerd op waargebeurde verhalen van Noorse koopvaarders en hun families tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.
De cast: Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen, Ine Marie Wilmann en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Noorwegen
Video on youtube


*

The Crossover


Te zien vanaf: Woensdag 5 april bij Disney+.
Het verhaal: The Crossover is het coming-of-age-verhaal van de basketbal-wonderkind-tweeling Filthy (ook bekend als Josh) en JB die leren dat, hoewel ze zoveel hebben dat hen bindt, het allemaal draait om ontdekken wat ons uniek maakt.
De cast: Skyla I'Lece, Trevor Raine Bush, Daveed Diggs, Jalyn Hall, Amir O'Neil, Derek Luke en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Good Mothers


Te zien vanaf: Woensdag 5 april bij Disney+.
Het verhaal: The Good Mothers is het waargebeurde verhaal van drie moedige vrouwen binnen de beruchte Calabrische 'Ndrangheta-maffia, die samenwerken met de nieuwe vrouwelijke aanklager, Alessandra Cerreti, om het criminele imperium ten val te brengen.
De cast: Gaia Girace, Valentina Bellè, Barbara Chichiarelli, Francesco Colella, Simona Distefano, Andrea Dodero en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

Beef


Te zien vanaf: Donderdag 6 april bij Netflix.
Het verhaal: Twee mensen die in Beef een verkeersagressie-incident in hun hoofd hebben laten graven en langzaam al hun gedachten en handelingen hebben verteerd.
De cast: Steven Yeun, Ali Wong, Justin H. Min, Remy Holt, Maria Bello, Joseph Lee en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Grease: Rise of the Pink Ladies


Te zien vanaf: Donderdag 6 april bij Paramount+.
Het verhaal: Grease: Rise of the Pink Ladies speelt zich f in en rond de jaren 50 op Rydell High met een aantal bekende en een aantal nieuwe personages. Het gaat over de groepsdruk van de middelbare school, de verschrikkingen van de puberteit en de achtbaan van het leven in Midden-Amerika met een moderne gevoeligheid.
De cast: Marisa Davila, Cheyenne Isabel Wells, Ari Notartomaso, Shanel Bailey, Madison Thompson, Johnathan Nieves en vele anderen.
Genre: Muzikale dramedyserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Jury Duty


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij Freevee.
Het verhaal: Een groep juryleden wordt in Jury Duty samen vastgehouden totdat ze het allemaal eens zijn over een oordeel ... en ze kunnen het zelfs niet eens worden over de lunch.
De cast: James Marsden, Alan Barinholtz, Susan Berger, Cassandra Blair, Rashida 'Sheedz' Olayiwola, David Brown en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Jusqu'ici tout va bien


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij Netflix.
Het verhaal: Jusqu'ici tout va bien volgt een aantal zussen die zich op het criminele pad begeven. Het hoofdpersonage is Fara Bentayeb (Nawell Madani), een journaliste die eindelijk haar droom om nieuws-anchor te worden heeft verwezenlijkt. Er ontstaan echter problemen als Fara en haar zussen betrokken raken bij de criminele praktijken van haar broer: in een poging hem te beschermen halen ze zich de woede van een misdadiger die daardoor plots een lading drugs kwijt is op de hals.
De cast: Nawell Madani, Kahina Carina, Carima Amarouche, Paola Locatelli, Djebril Zonga, Paul Hamy en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtube


*

Tiny Beautiful Things


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij Hulu.
Het verhaal: Tiny Beautiful Things gaat over een vrouw die met tegenzin Dear Sugar wordt - een anonieme, gerespecteerde adviescolumnist - wanneer haar eigen leven instort. Verteld in meerdere tijdlijnen met verbazingwekkende intimiteit, lef en openhartigheid, graaft ze de schoonheid, strijd en humor in haar eigen leven op om ons te laten zien dat we niet te redden zijn, dat het onze verhalen zijn die ons uiteindelijk zullen redden.
De cast: Kathryn Hahn, Sarah Pidgeon, Quentin Plair, Tanzyn Crawford en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Transatlantic


Te zien vanaf: Vrijdag 7 april bij Netflix.
Het verhaal: Transatlantic is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal helpt een internationale bende superhelden meer dan 2.000 vluchtelingen in Frankrijk te ontsnappen aan nazi-Duitsland en de Holocaust.
De cast: Cory Michael Smith, Gillian Jacobs, Yoli Fuller, Nadiv Molcho, Corey Stoll, Amit Rahav en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Duitsland
Video on youtube


*

Florida Man


Te zien vanaf: Donderdag 13 april bij Netflix.
Het verhaal: Een worstelende ex-politieagent wordt in Florida Man gedwongen terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly gangster te vinden. Wat een snelle opdracht zou moeten zijn, wordt een spiraalvormige reis naar begraven familiegeheimen en een steeds vergeefse poging om het juiste te doen op een plek waar zoveel verkeerd is.
De cast: Edgar Ramirez, Abbey Lee, Clark Gregg, Anthony LaPaglia, Emory Cohen, Otmara Marrero en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Last Thing He Told Me


Te zien vanaf: Vrijdag 14 april bij Apple TV+.
Het verhaal: Een vrouw moet in The Last Thing He Told Me een relatie smeden met haar tienerstiefdochter om haar man te vinden, die op mysterieuze wijze is verdwenen.
De cast: Jennifer Garner, Angourie Rice, Nikolaj Coster-Waldau, Aisha Tyler en vele anderen.
Genre: Mysterie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Waco: The Aftermath


Te zien vanaf: Zondag 16 april bij Paramount+.
Het verhaal: Verken in Waco: The Aftermath de brede gevolgen van de tragische gebeurtenissen die plaatsvonden in Waco, TX, en de ongelijke schalen van gerechtigheid waarmee de overlevende Branch Davidians te maken kregen.
De cast: Michael Shannon, John Leguizamo, Giovanni Ribisi, David Costabile, J. Smith-Cameron, John Hoogenakker en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Dead Ringers


Te zien vanaf: Donderdag 20 april bij Prime Video.
Het verhaal: Dead Ringers is een moderne kijk op de psychoseksuele thriller van David Cronenberg uit 1988. Een tweeling die alles deelt: drugs, minnaars en een onbeschaamd verlangen om te doen wat nodig is, inclusief het verleggen van de grenzen van medische ethiek. inspanningen om de gezondheidszorg voor vrouwen op de voorgrond te plaatsen.
De cast: Rachel Weisz, Emily Meade, Jennean Farmer, Poppy Liu, Aaron Dean Eisenberg, Gabi Carrubba en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Diplomat (US)


Te zien vanaf: Donderdag 20 april bij Netflix.
Het verhaal: The Diplomat (US) is een hoogstaand, hedendaags politiek drama over de transcendentie en marteling van langdurige relaties, tussen landen en mensen.
De cast: Keri Russell, Rufus Sewell, Ali Ahn, Pearl Mackie, Jess Chanliau, David Gyasi en vele anderen.
Genre: Politieke drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Mrs. Davis


Te zien vanaf: Donderdag 20 april bij Peacock.
Het verhaal: Mrs. Davis is een verkenning van geloof versus technologie - een epische strijd van Bijbelse en binaire proporties. We zien de hoofdrolspeler, een non, die de strijd aangaat met en alle krachtige kunstmatige intelligentie waarvan zij denkt dat die een bedreiging vormt voor de mensheid.
De cast: Betty Gilpin, Jake McDorman, Ben Chaplin, Andy McQueen, David Arquette, Margo Martindale en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Saint X


Te zien vanaf: Woensdag 26 april bij Hulu.
Het verhaal: Ontdek in Saint X via meerdere tijdlijnen hoe de mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een idyllische Caribische vakantie een traumatisch rimpeleffect veroorzaakt dat uiteindelijk haar overlevende zus meesleept in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.
De cast: Alycia Debnam-Carey, Josh Bonzie, West Duchovny, Jayden Elijah, Bre Francis Kenlee Anaya Townsend en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar

*

Love and Death


Te zien vanaf: Donderdag 27 april bij HBO Max.
Het verhaal: Candy Montgomery en Betty Gore hadden in Love and Death veel gemeen: ze zongen samen in het Methodistenkerkkoor, hun dochters waren beste vriendinnen, en hun mannen hadden goede banen bij technologiebedrijven in de noordelijke buitenwijken van Dallas die bekend staan als Silicon Prairie. Maar onder het vredige oppervlak van hun schijnbaar perfecte leven sudderden beide vrouwen met onuitgesproken frustraties en onbeantwoorde verlangens.
De cast: Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe, Keir Gilchrist, Elizabeth Marvel en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Citadel


Te zien vanaf: Vrijdag 28 april bij Prime Video.
Het verhaal: Het wereldwijde spionagebureau Citadel is gevallen en het geheugen van zijn agenten is gewist. Nu rijst het machtige syndicaat, Manticore, op in de leegte. Kunnen de Citadel-agenten zich hun verleden herinneren en de kracht verzamelen om terug te vechten?
De cast: Priyanka Chopra, Richard Madden, Roland Møller, Stanley Tucci, Lesley Manville, Ashleigh Cummings en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Fatal Attraction


Te zien vanaf: Zondag 30 april bij Paramount+.
Het verhaal: Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de psychoseksuele thriller. Thema's als huwelijk en ontrouw worden verkend door de lens van de moderne houding ten opzichte van sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle.
De cast: Joshua Jackson, Lizzy Caplan, Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Tom Jones


Te zien vanaf: Zondag 30 april bij ITV.
Het verhaal: Tom Jones is het schandalige verhaal van de pogingen van een jonge man om een plek in de wereld te vinden.
De cast: Solly McLeod, Sophie Wilde, Pearl Mackie, Hannah Waddingham en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder/family programma’s, animatie en anime, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst