Lost in Space

7.5 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/83afleveringen/1965 - 1998 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19651998 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Lost in Space is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS. De serie ging in première op 15 september 1965.

In 1997 raakt de aarde dermate overbevolkt dat de natuurlijke grondstoffen snel opraken. Professor John Robinson, zijn vrouw Maureen, hun kinderen Judy, Penny en Will, en hun vriend Don West worden uitgekozen voor een project om andere planeten te gaan koloniseren. Ze zullen met een ruimteschip genaamd de Jupiter 2 naar de Alpha Centauri gaan om een nieuwe bewoonbare planeet te zoeken. Daar de reis lange tijd zal duren wordt de familie in schijndode toestand gebracht. De scheepscomputer zal hen wekken als ze op de plaats van bestemming zijn.

Net voor de lancering dringt een buitenlandse agent genaamd Dr. Zachary Smith het schip binnen. Zijn doel is de missie te saboteren. Hij programmeert de robot van het schip om alles te vernietigen kort na het opstijgen. Hij kan het schip echter niet op tijd verlaten en gaat onvrijwillig mee de ruimte in. Door zijn extra gewicht wordt de Jupiter 2 uit koers gebracht. Daarbij slaat de robot inderdaad op hol. De familie wordt gewekt uit hun schijndood en kan de robot stoppen, maar dan blijken ze al volledig te zijn verdwaald.

Al snel zijn ze gedwongen te landen op een vreemde planeet. In seizoen 1 en 2 probeert de familie zich staande te houden tegenover de vele gevaren van deze planeet. In seizoen 3 vinden ze een manier om de planeet te verlaten en proberen ze alsnog Alpha Centauri te vinden. Dr. Smith blijft achter de schermen de missie saboteren. Vanaf het tweede seizoen wordt hij echter meer een soort lafaard die enkel terug naar de aarde wil.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 29
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 30
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lost in Space.

Vergelijkbare series

Lost in Space