Lorena

6.3 / 10
63 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAmazon
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:63 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:Amazon
Lorena is een Amerikaanse documentaire serie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 15 februari 2019.

Op een slaperige nacht in 1993 sneed Lorena Bobbitt de penis van haar man af na jarenlang misbruik. John en Lorena Bobbitt's duellerende verhalen explodeerden in een verscheurende 24-uurs-nieuwscyclus, dit wakkerde een hernieuwde strijd tussen seksen aan. Lorena werd een nationaal lachertje, haar lijden genegeerd door mannen die de boventoon voerde in de pers. Maar terwijl John naar beneden zakte, vond Lorena kracht in de littekens van haar beproeving. Deze vierdelige docuseries van Executive Producer Jordan Peele, herleeft de gebeurtenissen van dit Amerikaanse schandaal en werpt een nieuw licht op een van de meest sensationele tabloidverhalen van onze tijd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lorena.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019
Net als in januari hebben we alle* nieuwe series die in februari 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet.
31 jan 2019
5
Ook voor de maand februari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 jan 2019