Line of Duty

8.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Line of Duty binnenkort te zien bij BBC First

Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.

BBC First gaat het vijfde seizoen van Line of Duty uitzenden. De eerste aflevering van het vijfde seizoen wordt 10 mei uitgezonden. Daarna zal er wekelijks een aflevering verschijnen. Het vijfde seizoen bestaat uit zes afleveringen. Op het moment wordt het zesde seizoen uitgezonden door BBC One, wanneer dit seizoen in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Line of Duty draait om de populaire politieman DCI Tony Gates, hij heeft al drie jaar lang achter elkaar de beste rapportcijfers voor het oplossen van misdrijven. Het hoofd van de Britse anti-corruptie-eenheid vindt dit verdacht en start een intern onderzoek naar het doen en laten van Tony, met alle gevolgen van dien. Stephen Graham (Code 404) is in het vijfde seizoen te zien in de gastrol van undercover-agent John Corbett.

Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
06x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00