Code 404

7.4 / 10
25 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Sky1
Code 404 is een Britse misdaadserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 29 april 2020.

Code 404 speelt zich in de nabije toekomst af rond twee inspecteurs, DI John Major en DI Roy Carver, het beste duo voor misdaadbestrijding in de eenheid. Maar wanneer een undercoverzaak vreselijk misgaat, wordt Major neergeschoten en gedood.
Hoe werkt de SIU zonder Major? Het hoeft niet. Als een 'bezit' dat als te waardevol wordt beschouwd om te verliezen, wordt Major's lichaam gebruikt in een experimenteel Artifical Intelligence-project om hem terug te brengen uit de dood. Het enige probleem is dat Major 2.0 er misschien uitziet en klinkt als het origineel, maar er is iets verloren gegaan in de vertaling - eigenlijk best veel. Zijn arrogante houding en gung-ho-aanpak blijven bestaan, maar zijn instincten voor het bestrijden van misdaad hebben hem volledig verlaten. Major's met fouten bezaaide ingevingen en Carver's pogingen om het goed te maken, zorgt er voor dat ze het net redden. Maar hoewel het experiment misschien als een succes wordt geprezen, blijft Roy Carver in de frontlinie achter met een steeds meer misleidende partner.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Code 404.

Populaire reacties (2)

avatar BlackBiker
7.5
18 nov 2021
Leuk! Deze serie krijgt een derde seizoen: https://www.comedy.co.uk/tv/news/6602/code-404-series-3/
avatar BlackBiker
7.5
24 aug 2021
To whom it may concern, deze briljante Engelse komedie serie gaat op 1 september verder met seizoen 2. Mis het niet!
Code 404