Lincoln

7.7 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_italklaas
5
24 aug 2020 00:10 -
Zo overdreven Amerikaans, slechte acteurs... Heb de eerste 2 afleveringen gekeken (het kostte me echt moeite), maar verder ga ik niet. Jammer, want ik had er meer van verwacht.
Reageer
avatar_seriefanconny
7
15 apr 2020 20:55 -
De serie valt tegen. De hoofdrolspeler weet en ziet alles. Wel erg voorspelbaar maakt dit alles, en daarom ook minder spannend. De film is zoveel beter. Nergens een verrassingselement ingebouwd. Ik kan mij niet voorstellen dat er een 2e seizoen komt. Al heb ik de laatste aflevering nog niet gezien.
Reageer
avatar_Kitje
6
01 apr 2020 21:05 -
Jammer, jammer, jammer!! Ik had hier hele hoge verwachtingen van. Door de boeken natuurlijk maar ook de film. Die werd voortreffelijk neergezet door Denzel Washington en Angelina Jolie. De verhaallijnen in de serie zijn goed, de acteurs doen hun best maar waar ik op afknap is Russell Hornsby als Lincoln. In de eerste afleveringen dacht ik nog hij moet misschien nog groeien in de rol maar nu na het zien alle episodes ben ik er toch duidelijk over uit Russell is een zeer slechte keuze geweest voor Lincoln Rhyme en waarschijnlijk ook de reden waarom ik niet denk dat er een 2de seizoen zal komen. Echt jammer want met een juiste cast had dit een top serie kunnen zijn!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.