Lincoln

7.8 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:42 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Lincoln is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 10 januari 2020.

Lincoln volgt Lincoln Rhyme, een gepensioneerde geniale forensische criminoloog die verlamd is geraakt na een ongeluk op het werk. Wanneer een aangrijpende zaak hem terugbrengt naar het politiebureau, werkt Rhyme samen met een ambitieuze jonge detective, Amelia Sachs, om enkele van de gevaarlijkste criminelen in de VS neer te halen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lincoln.

Nieuws (13)

NBC heeft de Amerikaanse fantasyserie Manifest vernieuwd met een derde seizoen, daarnaast zijn er ook drie series gecanceld door het netwerk.
wo 17 juni
NBC heeft een misdaadserie en een komedieserie gecanceld. Beide series zijn na het eerste seizoen beëindigd.
vr 12 juni
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 apr 2020
2

Populaire reacties (2)

6
01 apr 2020
Jammer, jammer, jammer!! Ik had hier hele hoge verwachtingen van. Door de boeken natuurlijk maar ook de film. Die werd voortreffelijk neergezet door Denzel Washington en Angelina Jolie. De verhaallijnen in de serie zijn goed, de acteurs doen hun best maar waar ik op afknap is Russell Hornsby als Lincoln. In de eerste afleveringen dacht ik nog hij moet misschien nog groeien in de rol maar nu na het zien alle episodes ben ik er toch duidelijk over uit Russell is een zeer slechte keuze geweest voor Lincoln Rhyme en waarschijnlijk ook de reden waarom ik niet denk dat er een 2de seizoen zal komen. Echt jammer want met een juiste cast had dit een top serie kunnen zijn!
7
15 apr 2020
De serie valt tegen. De hoofdrolspeler weet en ziet alles. Wel erg voorspelbaar maakt dit alles, en daarom ook minder spannend. De film is zoveel beter. Nergens een verrassingselement ingebouwd. Ik kan mij niet voorstellen dat er een 2e seizoen komt. Al heb ik de laatste aflevering nog niet gezien.

Vergelijkbare series

Arrow
2 stemmen
Daredevil
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem