Lincoln

7.6 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:42 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Lincoln is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 10 januari 2020.

Lincoln volgt Lincoln Rhyme, een gepensioneerde geniale forensische criminoloog die verlamd is geraakt na een ongeluk op het werk. Wanneer een aangrijpende zaak hem terugbrengt naar het politiebureau, werkt Rhyme samen met een ambitieuze jonge detective, Amelia Sachs, om enkele van de gevaarlijkste criminelen in de VS neer te halen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lincoln.

Nieuws (10)

De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
maandag, 11:00
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
ma 23 maart
Op 10 januari ging Lincoln in première op NBC. Binnenkort verschijnt de misdaadserie ook op videoland.
zo 22 maart
2

Populaire reacties (1)

6
01 apr 2020
Jammer, jammer, jammer!! Ik had hier hele hoge verwachtingen van. Door de boeken natuurlijk maar ook de film. Die werd voortreffelijk neergezet door Denzel Washington en Angelina Jolie. De verhaallijnen in de serie zijn goed, de acteurs doen hun best maar waar ik op afknap is Russell Hornsby als Lincoln. In de eerste afleveringen dacht ik nog hij moet misschien nog groeien in de rol maar nu na het zien alle episodes ben ik er toch duidelijk over uit Russell is een zeer slechte keuze geweest voor Lincoln Rhyme en waarschijnlijk ook de reden waarom ik niet denk dat er een 2de seizoen zal komen. Echt jammer want met een juiste cast had dit een top serie kunnen zijn!

Vergelijkbare series

Arrow
2 stemmen
Daredevil
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem