Life in Colour with David Attenborough

8.2 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20212021 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
Life in Colour with David Attenborough is een Amerikaanse documentaire te zien bij BBC One. De serie ging in première op 28 februari 2021.

De natuurlijke wereld is vol kleuren. Voor ons zijn ze een bron van schoonheid, maar voor dieren zijn ze een hulpmiddel om te overleven. David Attenborough onthult de buitengewone manieren waarop dieren kleur gebruiken: om een ​​partner te winnen, rivalen te bevechten en vijanden te waarschuwen. In India verblinden pauwen vrouwtjes met prachtige staartveren; een kleine kolibrie in de woestijnen van Noord-Amerika ontvouwt zijn spectaculaire hoofdtooi terwijl hij danst voor een partner; en in de duisternis van een regenwoud geven machtige mandrilbavianen hun status aan met rode en blauwe gezichtsmaskers, terwijl kleine kikkers waarschuwen voor dodelijk gif met schitterende kleuren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Life in Colour with David Attenborough.
Life in Colour with David Attenborough