Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor sequel-serie Leverage: Redemption

'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.

Het vervolg op de TNT-serie Leverage uit 2008 zal zestien afleveringen krijgen en zal in twee delen worden uitgezonden. Het eerste deel in de zomer en het tweede deel in de herfst van 2021. De IMDb.TV sequel-serie Leverage: Redemption zal op 9 juli in première gaan.

De serie is een vervolg op Leverage, die vijf seizoenen en 77 afleveringen heeft gehad, over een team van vijf personen: een dief, een oplichter , een hacker en een krijgskunstenaar , geleid door voormalig verzekeringsonderzoeker Nathan Ford, die hun vaardigheden gebruiken om overvallen uit te voeren om het onrecht van het bedrijfsleven en de overheid te bestrijden dat gewone burgers wordt aangedaan.

In Leverage: Redemption is het acht jaar later en veel leden van het oorspronkelijke team komen weer bij elkaar om weer diegene te helpen die het nodig hebben. Het team bestaat uit; Sophie Devereaux (Gina Bellman), Parker (Beth Riesgraf), Eliot Spencer (Christian Kane) en Alec Hardison (Aldis Hodge). Ze zullen worden vergezeld door Harry Wilson (Noah Wyle), een bedrijfsjurist die op zoek is naar 'verlossing', en Breanna Casey (Aleyse Shannon), de pleegzus van Hardison die een talent heeft voor computers en roboticaproblemen.

Bekijk hieronder de eerste teaser:

Video on youtube
Vorige aflevering
The Crowning Achievement Job (2)
The Crowning Achievement Job (2)
02x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Leverage: Redemption