LEGO Legends of Chima

8.6 / 10
22 min
Animatie, Kinder
Volg deze serie
8.6 / 10
3seizoenen/57afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20132015 (Beëindigd)
Genres:AnimatieKinder
LEGO Legends of Chima is een Amerikaanse kinderserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 16 januari 2013.

De wereld van Chima is een magisch land met magische diersoorten als bewoners. Deze dierenstammen lopen en praten als mensen. Ze rijden in voertuigen, gebruiken machines en wonen in prachtige kastelen en huizen. Maar vergis je niet, dit zijn dieren met klauwen, staarten en soms zelfs vleugels. En nu zijn de dierenstammen, die ooit vrienden waren, aartsvijanden geworden. Ze vechten om een belangrijk en zeer krachtig element, CHI. Een klein aantal dappere helden begrijpt de ware aard van CHI, waarmee de eigenaar van het element controle heeft over leven en dood. De helden moeten het opnemen tegen oude vrienden om de dierenstammen en het Koninkrijk Chima van de ondergang te redden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie LEGO Legends of Chima.

Vergelijkbare series

LEGO Legends of Chima