Last Man Standing

8,0 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_mj1983
-
22 jun 2022 22:39 - 22 jun 2022 20:39
Eerst 6 seizoenen waren goed, Vanaf seizoen 7 met de vervanger van Mandy en Eve niet meer veel in de serie heeft de serie van charme ingeleverd
Reageer
avatar_seriefan90
-
01 apr 2021 12:56 - 22 sep 2021 04:50
vreselijke waardeloze serie met belachelijke domme politieke humor het personage van tim allen is een eikel slechte man,slechte vader bah ik heb me nog nooit aan zo'n hoofdpersonage van een sitcom serie moeten ergeren als in deze tim allen is sowieso geen geweldige acteur het enige wat ie goed gedaan heeft was de santa claus trilogie verder niks bijzonders ik snap niet dat zulke serie 9 seizoenen heeft gekregen persoonlijk vond ik alleen de 2 jongste dochters erg leuke personages hun waren de enige reden dat ik soms naar de serie keek maar zonder hun is er geen zak aan.
Reageer
avatar_BlackBiker
7.5
18 maa 2021 18:00 - 22 sep 2021 04:50
Deze serie is leuk tot en met seizoen 6. Bij die seizoenen heb ik zeer regelmatig hardop moeten lachen. De show is toen gecancelled en een jaar later weer opgepakt door Fox. Maar deze laatste drie seizoenen kan je wat mij betreft overslaan.

Renzoroy verwoorde het al goed. De recasting voor Mandy is zeer slecht en komt gewoon niet over. Kaitlyn Dever die dochter Eve speelt is ook wat anders gaan doen en Eve is dus niet meer thuis maar komt af en toe eens kijken. En dochter Kristin was sowieso al niet de leukste van het stel.
In plaats daarvan komt er een nauwelijks leuke exchange student in huis en worden de verhalen ook steeds "Amerikaanser". De kerk gaat een grote rol spelen en in elke aflevering zit nu wel een moraal die er echt ingeramd wordt. Zelfs Tim wordt steeds politiek correcter. Het is gewoon niet leuk meer.

Wat mij betreft had hij gecancelled mogen blijven. De kracht van de show was juist het samenspel binnen het gezin tussen al die vrouwen en Tim en de heerlijk conservatieve inslag van de hoofdpersoon. Zonder dat is het gewoon weer een standaard US comedyshow met veel te veel band gelach.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_renzoroy
18 maa 2021 18:13
helemaal mee eens dude!
Reageer
avatar_Arjensky
18 maa 2021 23:12
Hier ook mee eens. En toch blijf ik kijken. Wat is dat toch?
Reageer
avatar_renzoroy
6
29 sep 2018 17:45 -
Damn, die intro van de 1e ep van het 7e seizoen is echt te triest. Fox wil even stoer doen dat ze deze serie gered hebben, terwijl ze op hetzelfde moment veel betere series zoals Brooklyn 9-9, Lucifer, The Mick en The Last Man On Earth gecancelled hebben. Dan hebben ze ook nog eens een hele slechte recasting voor de rol van Mandy gedaan. Die is nu ineens 2 meter lang. 6 seizoenen was al meer dan genoeg voor deze serie. Eerste paar seizoenen was het wel grappig, vooral de vele verwijzingen naar het geniale Home Improvement. Maar daarna werd het al snel veel van hetzelfde.
Reageer
avatar_anonymous
-
02 maa 2012 14:33 -
geweldige serie om gewoon even languit op de bank te liggen en nergens aan te hoeven denken. zoals altijd doet Tim Allen het geweldig! Zeker in samenspel met de andere karakters is dit een serie om erin te houden!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Last Man Standing