Kyle XY

7.6 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/43afleveringen/2006 - 2009 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20062009 (Beëindigd)
Netwerk:Freeform
Kyle XY is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Freeform (voorheen ABC Family). De serie ging in première op 26 juni 2006.

Kyle XY gaat over een jongen die op een dag wakker wordt in het bos en de wereld ziet zoals een pas geboren baby deze zou zien. Alles is nieuw voor hem: geluiden, beelden, geuren, tast. Al snel komt hij in de 'beschaafde' wereld terecht en wordt door de politie naar een jeugdgevangenis gebracht.
De sociale werker van de jeugdgevangenis roept de hulp in van psychologe Nicole Trager. Nicole raakt geïnteresseerd in de vreemde (hij heeft geen navel!!!), maar zeer vriendelijke jongen, noemt hem Kyle en besluit hem in huis te nemen. Kyle leert de wereld kennen door Nicole, haar man en haar twee kinderen. Maar er is meer aan de hand, want een duistere figuur volgt Kyle.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kyle XY.

Populaire reacties (7)

avatar Marsjuh87
10
2 dec 2014
Super serie, en deze gaat sws tot s4, heb die namelijk al gezien. Als je UPC hebt kun je op My Prime s1 tot s4 kijken tot halverwege 2015.
avatar anonymous
-
1 nov 2014
Super serie alleen erg rare einde. Snap niet dat de het zo afkappen en niet netjes afmaken .. Vind het erg leuke serie dus jammer dat ze er zo mee gestopt zijn

Vergelijkbare series

Stitchers
4 stemmen
Smallville
3 stemmen
Chuck
3 stemmen
Eureka
3 stemmen
Kyle XY