Kirarin Revolution

6,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
6,0 / 10
3seizoenen/154afleveringen/2006 - 2009 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20062009 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Kirarin Revolution is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 7 april 2006.

Kirari Tsukishima, een vraatzuchtige 14-jarige schoonheid, is een meisje dat niet om idolen en de entertainmentwereld geeft, omdat haar geest bezig is met eten. Haar obsessie met eten zorgt er alleen maar voor dat ze geen idee heeft van liefde.

Op een dag, na het redden van een schildpad die in een boom is gestrand, ontmoet Kirari een knappe en zachte jongen genaamd Seiji, die haar kaartje geeft voor een SHIPS-concert (een populaire idoolgroep) om zijn dankbaarheid te tonen voor het redden van zijn huisdier. Kirari stormt dan naar het concert en komt een andere jongen tegen, die haar kaartje verscheurt en haar waarschuwt om weg te blijven van Seiji omdat zij en Seiji in verschillende werelden leven. De verontwaardigde Kirari sluipt dan het concert binnen en ontdekt dat Seiji en de jongen die haar kaartje scheurde, Hiroto, eigenlijk lid zijn van SCHEPEN.

Eindelijk begrip van de betekenis van "verschillende werelden" (Seiji is een populair idool terwijl ze een gemiddelde middelbare schoolstudent is), weigert Kirari het op te geven. Gevuld met vastberadenheid om bij Seiji te zijn, verklaart ze dat ze ook een idool zal worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 52
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 51
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 51
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kirarin Revolution.

Vergelijkbare series

One Piece
2 stemmen
Steins;Gate
2 stemmen
One-Punch Man
2 stemmen
Naruto
1 stem