King of Prism -Shiny Seven Stars-

-
30 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
King of Prism -Shiny Seven Stars- is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 15 april 2019.

Na te zijn verschenen in de Prism King Cup die Edel Rose vertegenwoordigde en een glimp op te vangen van hoe het was om een toekomstige Prism Star te zijn, ging Ichijo Shin in het voorjaar naar de middelbare schooldivisie van Kakyoin Academy en werd hij een eerstejaars middelbare schoolstudent. Koji, Hiro en Kazuki van Over The Rainbow verlieten Edel Rose en richtten een nieuw bureau op. Ondertussen, na de titel van Prism King te hebben gestolen door Hiro, stelt de leider van Schwarz Rose, Norizuki Jin, PRISM.1 voor, dat een andere koning dan Prism King zou beslissen. Vervolgens kondigt hij aan dat Schwarz Rose en Edel Rose met elkaar zullen concurreren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie King of Prism -Shiny Seven Stars-.
King of Prism -Shiny Seven Stars-