Jonas & Van Geel

8,0 / 10
50 min
Komedie, Spelprogramma, Nieuws, Praatprogramma
Volg deze serie
8,0 / 10
2seizoenen/38afleveringen/2015 - heden
NetwerkVTM
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2015 - heden
Netwerk:VTM
Jonas & Van Geel is een Belgische comedyserie van de zender VTM. De serie ging in première op 2 september 2015.

Dag vrienden van de VTM, Jonas hier! 't Is gebeurd, ik heb mijn eigen personalityshow waarin comedy, muziek en verrassingen centraal staan. Op woensdag trek ik mijn kleurrijk presentator-imitator-acteur-zanger-entertainer-kostuum aan en trek ik alle registers open met telkens vier gasten.Op vrijdag zet ik het weekend in en trakteer ik één centrale gast op de show van zijn leven in een gezellige late night setting. En hé, neem het allemaal gerust niet té serieus! ;-) Groetjezzz,Jonas
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 18

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jonas & Van Geel.