I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level

7.5 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2021 - heden
NetwerkAT-X
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2021 - heden
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 10 april 2021.

Na te zijn gestorven door overwerk in de echte wereld, ben ik gereïncarneerd als een onsterfelijke heks en breng ik 300 jaar door met genieten van een ontspannen leven. Op een gegeven moment beland ik echter op level 99! Al die jaren besteed aan het doden van slijm om het geld te verdienen om de rekeningen te betalen, leverden me een hoop ervaringspunten op. Geruchten over de level 99-heks verspreidden zich, en al snel sta ik tot mijn oren in nieuwsgierige avonturiers, duellerende draken en zelfs een monstermeisje dat me haar moeder noemt! Ik ben nog nooit op avontuur geweest, maar ik ben de sterkste ter wereld ... Wat gaat er gebeuren met mijn ontspannen leven ?!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level.

Vergelijkbare series

I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level